Izvor: Radio 021, 03.Jan.2020, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni nakon krađe na stotine litara nafte iz kamiona

Policija je uhapsila E. C. (40) i S. M. (40) zbog sumnje da su izvršili više teških krađa, dok će protiv neimenovanog muškarca (47) podneti krivičnu prijavu zbog teške krađe u saizvršilaštvu, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru.

Policija je E.C. i četrdesetsedmogodišnjaka zatekla neposredno nakon što su, kako se sumnja, iz četiri kamiona istočili 250 litara nafte, a kod E.C. je pronađen i alat koji je korišćen u izvršenju tih krivičnih dela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Uhapšeni E.C. i S.M. se sumnjiče da su, sa četrdesetsedmogodišnjakom, iz još četiri kamiona ukrali oko 750 litara nafte, kao da su iz jedne kabine kamiona oduzeli navigaciju, pečat firme i dokumenta, saopštila je policija.

Osim toga, S.M. se sumnjiči da je u junu prošle godine obio devet ormarića u Opštoj bolnici u Novom Pazaru iz kojih je ukrao garderobu i druge predmete.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, E.C. i S.M. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Autor: Fonet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.