Izvor: Radio 021, 16.Jan.2021, 19:13

Uhapšeni mladići osumnjičeni da su na kućama i školi u Futogu ispisivali grafite mržnje

Novosadska policija uhapsila je G. I. (26) i A. M. (22), iz okoline Novog Sada, zbog sumnje na krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Sumnja se da su oni, jutros, na desetak kuća i na objektu Srednje poljoprivredne škole u Futogu, ispisali više različitih grafita, između ostalog i one kojima se izaziva nacionalna mržnja i netrpeljivost.

Brzom intervencijom policije, osumnjičeni su pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na licu mesta, kao i auto-lak kojim su, kako se sumnja, počinili krivično delo.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena dvojica osumnjičenih za ispisivanje grafita mržnje u Futogu

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2021

Policija u Novom Sadu uhapsila je dvojicu mladića iz okoline tog grada koji se sumnjiče da su ispisivali grafite mržnje u Futogu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.