Uhapšeni kradljivci kamiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2009, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni kradljivci kamiona

SREMSKA MITROVICA - Istražnom sudiji Opštinskog suda u Staroj Pazovi privedeni su Goran B. (36) iz opštine Aranđelovac i Milan A. (38) iz novosadske opštine zbog sumnje da su u centru Pazove ukrali kamion sa prlikolicom pun proizvoda kućne hemije.

Osumnjičeni su se kamionom u kome je bila roba vredna oko 450.000 dinara uputili na jug Srbije, ali ih je otkrila kraljevačka policija, navodi se u saopštenju policije.

Nakon saslušanja, Goran B. pušten je da se brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa slobode uz obavezno mesečno javljanje mesnoj policijskoj stanici. Milan A. za kojim je bila raspisana sudska poternica, upućen je na izdržavanje zatvorske kazne u Okružni zatvor u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKRALI KAMION SA ROBOM

Izvor: Kurir, 22.Dec.2009, 01:35

STARA PAZOVA, 21. decembar 2009. (FoNet) - Zbog osnova sumnje da su izvršili tešku krađu, istražnom sudiji Opštinskog suda u Staroj Pazovi privedeni su Goran B. (36) sa područja Aranđelovca i Milan A. (38) sa područja Novog Sada. Oni su osumnjičeni da su u Masarikovoj ulici u Staroj Pazovi ukrali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.