Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2021, 12:24

Uhapšena nadzornica Velje Nevolje: Puštala ga da se kreće slobodno, čak i na bazene u Segedinu!

Službenica Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Suzana V. (63), koja je uhapšena zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj, bila je zadužena za nadzor Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u vreme dok je boravio u kućnom zatvoru.
Lisice su joj stavljene, kako je saopštio MUP, zbog sumnje da je od juna 2020. osuđenicima koji su na izdržavanju kazne kućnog zatvora omogućavala slobodno kretanje i samovoljno napuštanje prostorija u kojima izdržavaju kaznu. Kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << od osuđenika je kao protivuslugu zahtevala i primala poklone.
– Veljko Belivuk, na osnovu sporazuma o priznanju krivice za napad na obezbeđenje Miloša Vazure, bio je osuđen na godinu dana kućnog zatvora bez elektronskog nadzora. Istog dana kada je oslobođen optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića u maju 2018. ukinut mu je pritvor, ali je prebačen u stan na Zvezdari, u kom je služio kaznu kućnog zatvora. Belivuk je ranije izašao iz kućnog zatvora, pošto je odslužio dve trećine kazne.
Kao i svakom osuđeniku koji kaznu služi kod kuće, dodeljen mu je nadzornik čiji je zadatak da proverava da li osuđenik poštuje zakonsku obavezu da stan ne napušta bez prethodno dobijene saglasnosti. Upravo uhapšena Suzana V. bila je zadužena da nadzire Belivuka, da ga obilazi i proverava da li poštuje kaznu.
– Postoje informacije koje ukazuju na to da ne samo da je Belivuk napuštao stan već i zemlju. Navodno, u periodu kada je trebalo da služi kaznu zatvora on je sa porodicom bio na poznatim bazenima u Segedinu.
Izvor: Mondo
Podsetimo, 29. januara je uhapšen Velja Nevolja, omiljeni huligan familije Vučić, a pušten je na slobodu nakon saslušanja
Nakon 7 dana ponovo su Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe
Detalji hapšenja Velje Nevolje: “A bio sam vam dobar kad sam zakopavao oružje u Jajincima!”
Objavljeno da su reketirali Baku Praseta, i Rastu
Kriminalna grupa Velje Nevolje obezbeđivala Vučićevu inauguraciju, isplivali i rani radovi Dijane Hrkalović
Uspon i pad Velje Nevolje: Tatin sin i “nestašni” dečaci
Veze sa državom: Velja Nevolja sa pripadnikom Žandarmerije, a Danilo Vučić sa Acom Rošavim
Velja Nevolja imao tajne štekove, kuće i baze za mučenje, ubistva i druga teška krivična dela na više mesta u Srbiji

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kako je PROPAO KRIMINALNI PLAN Darka Eleza i Velje Nevolje da se spoje u jedan klan, imali su sličan način rada i ISTOG ŠEFA

Izvor: Blic, 26.Feb.2021

Kriminalni plan Veljka Belivuka (36) zvanog Velja Nevolja i osuđivanog kriminalca Darka Eleza (40) da spoje ekipe i tako formiraju najopasniji klan u Srbiji propao je njihovim hapšenjem. I Belivuk i Elez poslednjih meseci pre hapšenja intenzivno su sarađivali jer su imali sličan način rada i istog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.