Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2022, 13:05

Uhapšena ekipa koja je po Beogradu pilećim glavama i iznutricama trovala životinje

Gotovo nestvarna i pomalo užasavajuća scena, koja podseća i na prizor iz nekog horor filma, dočekivala je svakog jutra stanovnike beogradskog naselja Medaković.
Naime, ispred njihovih zgrada svakodnevno su zaticali razbacane pileće nogice, glave i životinjske iznutrice.
Međutim, policija je konačno reagovala nakon što je televizija N1 napravila prilog o ovom nesvakidašnjem događaju i otkrila i privela osumnjičene, tako da će stanovnici Medakovića napokon moći da odahnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Jednog od stanovnika Luku Jovanovića, koji je slučaj prijavio Komunalnoj miliciji, nazvao je rukovodilac Odeljenja za komunalnu inspekciju Nenad Mitrović rekavši mu da su počinioci privedeni i da su priznali delo.
Sve se to dogodilo nakon priloga koji je objavila televizija N1, u kojem je Jovanović tvrdio da službenici „Zoohigijene“ redovno, u pola noći, razbacuju pileće nogice. Kazao je tada da se obraćao nadležnim institucijama, ali problem nije bio rešen.
U pitanju su dva lica. Priznali su da to rade od prošle zime, ali postoje saznanja da sve to traje mnogo duže. Nije u pitanju samo Medaković, već i drugi delovi grada. Nisu zaposlenici Zoohigijene, već su to radili samostalno.
Kazali su da to rade iz dobročinstva i da nisu svesni da su time nanosili štetu i trovali te iste životinje koje su hteli da hrane.
– Imali su vozilo pod rotacijom i neke uniforme i sve je to upućeno na dalje veštačenje – priča Jovanović za N1 ono što mu je preneo rukovodilac Odeljenja za komunalnu inspekciju.
Kako dodaje, istraga će pokazati koji su stvarni motivi dvojice počinilaca.
Izvor: Nova
Svaki život je važan, spasite neki i sipajte vodu napuštenim životinjama! (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.