Uhapšena doktorka, jer je operisala ženu bez potrebe

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena doktorka, jer je operisala ženu bez potrebe

Doktorka bolnice u Bihaću uhapšena je jer je jednoj pacijentkinji odstranila matericu i poslala je na hemoterapiju, iako ona nije imala maligni tumor.

Portal Avaz.ba je objavio da je portparolka MUP-a USK Snežana Galić izjavila da je lekarka Nikolina Balaban iz "Dr. Irfan Ljubijankić" uhapšena zbog teškog krivičnog dela rada protiv zdravlja ljudi, odnosno nesavesnog lečenja.

Mediji su ranije objavili da je doktorka pod istragom Tužilaštva USK pošto ju je jedna od pacijentkinja prijavila da joj je odstranila maternicu, iako za to nije bilo potrebe, i da ju je poslala na hemoterapiju.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.