Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2020, 13:54

Uhapšena Novosađanka (17) jer je čekićem i nožem napala dve maloletnice

Klupko sinoćne situacije koja se oko 20 časova dogodila u Kisačkoj ulici u Novom Sadu polako se odmotava.
Kako 021 saznaje, uhapšena je sedamnaestogodišnja devojka, za koju se sumnja da je u svom stanu napala druge dve maloletne devojke. Ona ih je navodno, u svom stanu, udarila čekićem, te pojurila za njima na ulicu, gde ih je napala nožem.
Jednu od njih, svoju vršnjakinju, ubola je nožem u gornji deo leđa, a drugu devojku (15) je posekla po ramenu.
Osamnaestogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << devojka je osumnjičena za pokušaj ubistva i trenutno se nalazi u pritvoru.
Nezvanično, ovom incidentu je prethodila svađa zbog navodnog duga.
“Novosadski heroj” koji je tukao autističnog dečaka već prijavljivan za nasilje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Maloletna devojka iz Novog Sada optužena za teško ubistvo u pokušaju

Izvor: B92, 07.Avg.2020

Novosađanka stara 17 godina uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da ubije dve maloletnice od 17, odnosno 15 godina, saopštila je danas novosadska policija...Osumnjičena je da je sinoć, posle svađe, u svom stanu čekićem udarila dve maloletnice, a zatim, na ulici, jednu od njih, svoju vršnjakinju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.