Izvor: B92, 02.Jan.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva supružnika

Novi Sad -- Policija uhapsila Aleksandra Slankamenca iz Novog Sada zbog sumnje da je izvršio ubistvo starijeg bračnog para u novosadskom naselju Telep.

On se sumnjiči da je u četvrtak pre podne ubio Rozaliju Palić i Josipa Dinješa, čija su tela pronađena juče.

Slankamenac je zadržan u policijskom pritvoru i u narednih 48 sati biće izveden pred istražnog sudiju.

Kako je za B92 rekao direktor policije Milorad Veljović, Slankamenac je poznat kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uživalac opojnih droga, a izvršilac je i više krivičnih dela.

"Protiv njega su do sada podnošene krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja, prevare, krađe, ali i za druga teža krivična dela", kaže Veljović.

On je rekao da je izvršilac ubistva ušao u kuću supružnika, zadavio ih, a potom izvršio premetačinu i oduzeo izvesnu količinu novca, zlata i zlatnog nakita.

"Prilikom lišavanja slobode, kod izvršioca ovog krivičnog dela pronadjeni su predmeti koji su odneti iz kuće pokojnih supružnika", naveo je Veljović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.