Izvor: Radio 021, 04.Okt.2020, 19:27

Uhapšen upravnik lokala u kom je nastupao Vlado Georgiev, nisu poštovane epidemiološke mere

Skopska policija je danas uhapsila upravnika kafea "Moš" u kojem je prethodne dve večeri nastupao Vlado Georgiev, a nisu poštovani protokoli za zaštitu od kovida-19.

Vlada Severne Makedonije je saopštila da je četrdesetjednogodišnji M. D. priveden jer se tokom nastupa Georgieva među gostima nije poštovalo dozvoljeno rastojanje od 1,5 do dva metra i više osoba nije nosilo zaštitne maske, a nisu bile ispunjene ni druge odredbe zdrvstvenih protokola.

Ta osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je osumnjičena za krivično delo nepostupanja po zdravstvenim protokolima za vreme epidemije.

Policija je izrekla i 38 novčanih kazni gostima koji nisu nosili maske.

Taj skopski ugostiteljski lokal će, kako su preneli mediji, biti zatvoren jer je prethodne sedmice prekoračio radno vreme, a utvrđeno je i da je buka u njemu bila iznad dozvoljenih granica.

Predstavnici Državnog tržišnog inspektorata su se u subotu požalili da nemaju pravo da zatvaraju lokale kad utvrde da se ne poštuju propisi za zaštitu od epidemije, i da mogu samo da podnose krivične prijave.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.