Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2021, 12:54

Uhapšen učitelj folklora, seksualno napao devojčicu (12) u beogradskom KUD-u

Policija je uhapsila D.N. (51) zbog sumnje da je napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu 12. aprila ove godine u službenim prostorijama KUD Milorad Pantić u beogradskom naselju Ostružnica.
Devojčica je uspela da pobegne od predatora vrišteći, dok su njene drugarice lupale na vrata.
Kako za portal Nova.rs priča prijatelj majke napadnute devojčice, sve se dešavalo dok je dvanaestogodišnja devojčica šetala sa drugaricama u dvorištu škole.
„Devojčice je video trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << folklora D. N., pozvao je nešto da je pita i uveo je u prostorije“, objašnjava prijatelj porodice.
Kako devojčica nije izlazila, drugarice su pošle da je pronađu i pozovu, a onda su začule vriske devojčice iza zatvorenih vrata. Lupale su na vrata i vikale i tako je njihova napastvovana drugarica uspela da pobegne.
„Manijak je devojčicu pipao, zavlačio joj ruke, ljubio je po vratu i ustima“, priča naš sagovornik.
Dete je pozvalo majku, a brzo je stigla i policija.
D. N. je danas saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i određen mu je pritvor do 48 sati, a tereti se za nedeozvoljene polne radnje nad maloletnim licem.
Podsetimo, juče se celu Srbiju šokirala vest da je jedan muškarac napao desetogodišnju devojčicu u tržnom centru AVIV u beogradskom naselju Zvezdara.
Prema rečima očevidaca, on je uvukao dete u toalet, a sestra nesretne devojčice uspela je vriscima na vreme da alarmira ljude.
Policija je ubrzo stigla, a osumnjičeni manijak je priveden.
 Da se seksualno zlostavljanje deteta dogodilo u parkiću pred zgradom, a ne u tržnom centru, da li bi to bilo OK?

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Jurić: Pedofilija u Srbiji izuzetno rasprostranjena, 3 napada na devojčice za 48 sati

Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2021, 09:38

U Srbiji su se u poslednjih 48 sati dogodila čak tri napada i pokušaja silovanja devojčica. Tri napada koja su bila odmah prijavljena, tri napada na koje je reagovalo društvo, policija i tužilaštvo.. Prvi napad se desio u tržnom centru AVIV park na Zvezdari, drugi u KUD-u u beogradskom naselju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.