Uhapšen ubica prostitutke

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica prostitutke

Novosadska policija uhapsila je sinoć kod Titela Miroslava Demirovića (25) iz sela Vilovo, kod Novog Sada, zbog sumnje da je na Kaćkoj petlji ubio prostitutku Maricu Nikolić (33) iz Beograda.

Prema nezvaničnim saznanjima, Demirović je žrtvi iz za sada nepoznatih razloga u utorak uveče nožem prerezao grkljan i ostavio polugolu u žbunju iza benzinske pumpe "Avia" na ulasku u Novi Sad iz pravca Zrenjanina.

Leš je, posle obavljenog uviđaja, prebačen na novosadski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Institut za sudsku medicinu radi obdukcije koja bi trebalo da utvrdi tačan uzrok smrti.

Kako su danas javili lokalni mediji, ubijena prostitutka bila je u braku i ima jedno dete, a stanovala je u Beogradu i Pančevu, mada je imala i boravište na adresi u novosadskom naselju Podbara.

Ivet Usović, nevenčani suprug ubijene Marice, kaže da je znao da se ona bavi prostitucijom i da ju je odvraćao od "tog posla".

"Govorio sam joj: sedi kući, jer niko ne umire od gladi, ali mi je ona uvek ponavljala da mora zaraditi da bismo detetu napravili kuću. U subotu smo slavili u Novom Pazaru kod mojih roditelja sedmi rođendan našem detetu. U nedelju smo došli u Novi Sad, a u ponedeljak pre podne čuli smo se mobilnim telefonom. Nešto posle četiri sata Marica je postala nedostupna", ispričao je Usović.

Na Kaćkoj petlji, kao i kod benzinske pumpe "Avia", juče posle podne nije bilo nijedne prostitutke, a na tom potezu i po dvadesetak devojaka zna da napravi špalir nudeći vozačima seksualne usluge.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.