Uhapšen ruski tajkun, vlasnik fudbalskog kluba Monako

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ruski tajkun, vlasnik fudbalskog kluba Monako

Ruski tajkun Dimitri Ribolovljev, vlasnik fudbalskog kluba Monako, zadržan je u pritvoru u toj kneževini, povodom istrage u vezi s korupcijom i drugim optužbama, rekao je danas advokat Frenk Mičel.

Mičel je rekao da je Ribolovljev uhapšen juče u Monaku. Dnevni list "Le Monde", koji je prvi preneo vest, naveo je da je kuća tajkuna pretražena.

Mičel, advokat iz Monaka, koji radi za švajcarskog trgovca umetninama Iva Bouvijea, podneo je tužbu zbog korupcije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pranja novca koja je fokusirana na advokata Ribolovljeva.

Advokati koji rade za Ribolovljeva nisu odgovorili na pitanje da li će on ostati u pritvoru. U utorak su izdali saopštenje u kome se navodi da je bio ispitivan.

Ambasada Rusije u Parizu, koja pokriva i Monako, navela je da je upoznata sa situacijom i da je tražila informacije od vlasti Kneževine, ali nije dobila odgovor.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.