Uhapšen napadač na policajca u Rakovici

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na policajca u Rakovici

Policija je uhapsila M.K. (1998) iz Beograda, za koga se sumnja da je, zajedno sa još petoricom mladića, u nedelju napao policijskog službenika Interventne jedinice, koji je tom prilikom zadobio dve ubodne rane u predelu tela i više udaraca u glavu.

M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Policija je identifikovala i saslušala i ostale učesnike tog događaja, među kojima su dvojica maloletnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
U toku je dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti, dodaje se u saopštenju.

Pripadnik Interventne policije V.M, koga je sinoć ranila grupa navijača u Rakovici nije životno ugrožen i njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno, rečeno je danas u Urgentnom centru u Beogradu. Kako su ranije preneli beogradski mediji, V.M. je izboden ispred ulaza zgrade u kojoj živi, kada ga je napala grupa od desetak mladića i zadala mu povrede u predelu stomaka i butine.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su pripadnici navijačke grupe beogradskog Fudbalskog kluba Rad.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.