Izvor: Radio 021, 24.Jun.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac osumnjičen da je provalio u kuću gradonačelnika Čačka

Čačanska policija uhapsila je 34-godišnjeg M.T. iz tog grada zbog sumnje da je provalio u kuću gradonačelnika Miluna Todorovića, saopšteno je iz policije.

Po navodima policije, M.T. je osumnjičen da je noćas oko 4.20 časova odvalio balkonska vrata na Todorovićevoj kući u centru grada, ušao u prizemlje i izvršio premetačinu u jednoj prostoriji.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, zbog pokušaja krađe.

Gradonačelnik Čačka potvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ranije danas da se provala dogodila, ali nije želeo da detaljnije govori o tome.

"Verujem državnim organima i ubeđen sam da će oni uraditi svoj posao onako kako treba i da će procesuirati lice koje je učinilo to krivično delo. Nezvanično saznajem da se radi o povratniku sa dosta krivičnih dela, ali i da je u poslednjih nekoliko nedelja na sličan način provalio u kuće nekoliko čačanskih privrednika", rekao je Todorović na konferenciji za novinare povodom tri godine lokalne vlasti u Čačku. On je dodao da se oseća bezbedno.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.