Izvor: Luftika.rs, 16.Apr.2021, 16:13

Uhapšen jedan od napadača na novosadskog voditelja Daška Milinovića, za drugim se traga

Ministar policije republike Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici novosadskog MUP-a rasvetlili jutrošnji napad na novinara i radijskog voditelja Daška Milinovića.
Milinović je napadnut jutros oko 6.45, dok je jedan od napadača lišen slobode već iza 13 časova.
Ministar Vulin dodaje da je policija otkrila i identitet drugog napadača, te da se za njime intenzivno traga. Dodaje se da policija ima saznanja i o potencijalnim organizatorima i naručiocima napada.
Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rečima ministra, pripadnici novosadske policije pokazali su efikasnost, a MUP posvećenost bezbednosti svakog građanina u Srbiji.
„Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti“, zaključio je Vulin u zvaničnomo saopštenju MUP-a.
Ćuruvija ubijen pre tačno 22 godine, s leđa, sa 17 metaka, a suđenje još traje

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Objavljen snimak hapšenja napadača na Daška Milinovića

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021

MUP je objavio snimak hapšenja napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića...Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je ranije danas da je novosadska policija rasvetlila ova napad, da je jedan napadač uhapšen, dok se za drugim traga..."Napad se desio u 6:45h ujutru, a već...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.