Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021, 15:57

Uhapšen jedan od napadača na novosadskog novinara Daška Milinovića, za drugim se traga

Novosadska policija rasvetlila je napad na novinara Daška Milinovića, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Napad se desio u 6.45 ujutru, a već oko 13.09h uhapšen je prvi napadač. Za drugim napadačem, čiji je identitet takođe poznat, se intenzivno traga, kao i za

organizatorima i naručiocima, o kojima takođe imamo saznanja", rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, "pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su efikasnost, a Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećenost bezbednosti svakog

građanina u našoj zemlji".

"Nasilje u Srbiji neće proći. Svako ko se služi nasiljem mora da zna da za njega postoji zakon i da postoji organizovani odgovor države. Novinari zaslužuju

posebnu pažnju naše zemlje i mi i na ovaj način pokazujemo koliko nam je važno da svako u našoj zemlji bude siguran i bezbedan, a da novinari mogu nesmetano da rade svoj posao. Nikakve siledžije u tome ih neće sprečiti", poručio je Vulin.

Novinar Daško Milinović pretučen je jutros, oko 6:45 časova, u Ulici vojvode Knićanina u Novom Sadu, prilikom odlaska na posao.

Milinović je deo popularnog dvojca Daško i Mlađa. Tokom "Alarma sa Daškom i Mlađom" izjavio je da se napad dogodio u blizini Osnovne škole "Vasa Stajić". Kako je objasnio, poprskan je suzavcem u oči, a dvojica mladića su ga napala šipkom. Više o tome OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Uhapšen napadač na novinara Milinovića, poznat identitet i drugog osumnjičenog

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija uhapsila jednog i utvrdila identitet drugog napadača na novinara Daška Milinovića u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vujić: Jaz među mladima, „živo blato“ intenzivno guta moju generaciju

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021

Aktivista i student Pravnog fakulteta u Novom Sadu Milan Vujić, poznat javnosti po učešću na protestima ali i prebijanju koje je doživeo zbog svog javnog delanja, izjavio je u Danu uživo da je "politika u našoj zemlji izgubila smisao, da se pretvorila u "nekakav rijaliti šou" u kojem "ljudi u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.