Uhapšen jedan od najtraženijih novosadskih begunaca

Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jedan od najtraženijih novosadskih begunaca

Inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili su danas popodne, oko 14 sati kod groblja na Trandžamentu, jednog od najtraženijih begunaca u Novom Sadu u prethodna dva meseca.
Hapšenje – foto Novosadska TV

Kako Novosadska televizija nezvanično saznaje, uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << je dvadesetjednogodišnji Sava Simić iz Novog Sada, zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela. Naime, on se sumnjiči za više razbojništava, nedozvoljenog državanja i nošenja oružja, protivpravnog lišenja slobode, nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda. Osumnjičeni, za koga nezvanično saznajemo da je sin bivšeg policajca, uhapšen je u svom vozilu kod groblja na Trandžamentu. Sava se tereti da je zajedno sa sugrađaninom, dvadesetčetvorogodišnjim Dejanom G. L. koji je uhapšen u ponedeljak na Mišeluku, 25. juna opljačkao zlataru „Opal“, odakle su odneli zlato, novac i nakit u vrednosti oko 36 hiljada evra. Pored toga, Sava Simić se sumnjiči i da je krajem maja, zajedno sa još jednim, zasada nepoznatim mladićem, upao u stan u Ulici Polgar Andraša na Telepu, gde su teloskopskom palicom i pištoljem povredili žrtvu, vezali ga, a zatim uzeli skupoceni lap top i još neke stvari. Ovaj osumnjičeni se dovodi u vezu i sa napadom u gradskom autobusu na liniji devet početkom juna, kada je ubodom nožem, teško povređen Novosađanin A. H. Osumnjičeni je tada navodno prišao braći i bez ikakvog povoda udario jednog brata, a zatim potegao nož na starijeg i ubo ga. Zvaničnu potvrdu ovih saznanja, očekujemo sutra, posle zvaničnog saopštenja Policijske uprave u Novom Sadu.
Izvor: Novosadska TV
 

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Uhapšen sin penzionisanog policajca

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2012, 09:04

Sin penzionisanog policajca, dvadesetjednogodišnji Sava S., uhapšen je juče kod groblja na Trandžamentu u Petrovaradinu, zbog sumnje da je s ranije privedenim Dejanom G. L., krajem juna opljačkao novosadsku zlataru "Opal".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.