Izvor: Radio 021, 24.Nov.2020, 11:35

Uhapšen glavni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

L.T. (22) iz Beograda uhapšen je sinoć zbog sumnje da je 12. novembra u beogradskom naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića, saopštio je MUP.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević precizirao je da su u toku noći uhapšeni L.T. iz Beograda, kao i D.K. iz Beograda i crnogorski državljanin sa Cetinja F.I, koji su pripremali bekstvo u Bosnu i Hercegovinu.

L.T. je direktni izvršilac navedenog krivičnog dela, D.K. je saizvršilac u navedenom krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delu, a uloga crnogorskog državljanina sa Cetinja će biti naknadno utvrđena.

Podsetimo da je policija pre dva dana uhapsila I. N. (39) rođenog u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B. K. (37) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu. Oni se sumnjiče da su kao saizvršioci učestvovali u ubistvu Mirkovića (34).

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

UHAPŠEN I TREĆI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MIRKOVIĆA: Posle sinoćne potrage pao i neposredni izvršilac likvidacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju odlučnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala..Pripadnici UKP uhapsili su posle sinoćne potrage osumnjičenog za brutalnu likvidaciju Bojana Mirkovića koja se pre nepune dve nedelje nedelje dogodila u podzemnoj garaži novobeogradskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.