Učesnike regate napali stršljenovi, jedan muškarac u Urgentnom

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnike regate napali stršljenovi, jedan muškarac u Urgentnom

Roj stršljenova napao je danas popodne učesnike Savske regate prilikom prilaska Ostojićevu, gde su pravili pauzu, pri čemu je povređeno više desetina osoba.

To je javio portal infobijeljina.com koji navodi da su opasni insekti verovatno bili u stablu u čijoj blizini su se našli učesnici regate, pa je buka, pretpostavlja se, uznemirila stršljenove i oni su počeli da napadaju.

Reporter portala javio je da su ekipe Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja povređenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << odmah ukazale medicinsku pomoć.

"Nekoliko ljudi je bilo dosta kritično, ali su svi, koliko ja znam, dobro nakon ukazane prve pomoći. Nemam informacija da je iko životno ugrožen", rekao je direktor bijeljinske bolnice Siniša Maksimović.

Jedan muškarac prebačen je u Urgentni centar.

Autor: Tanjug/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Učesnike regate napali stršljenovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016

Roj stršljenova napao je danas popodne učesnike Savske regate prilikom prilaska Ostojićevu, gde su pravili pauzu, pri čemu je povređeno više desetina osoba...To je javio portal infobijeljina.com koji saznaje da su opasni insekti verovatno bili u stablu u čijoj blizini su naišli učesnici regate,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.