Izvor: Luftika.rs, 21.Feb.2022, 12:18

Ubistvo u fabrici u Zemunu, vraćao se sa kolegom iz noćne smene, pa ga izbo nožem

Muškarac I.N. (45) uhapšen je jutros zbog ubistva kolege (32) u Zemunu. Kako javlja „Blic“ saznaje, muškarac se sam prijavi i predao policiji.
Prema prvim informacijama, dvojica muškaraca su radili u istoj fabrici i jutros su se zajedno vraćali iz noćne smene kada je izbio sukob između njih dvojice. Nakon rasprave i žestoke tuče, radnik (45) je potegao nož kojim je zadao smrtonosne ubode svom kolegi (32).
Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, na mestu zločina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ostala je lokva krvi, a u blizini i razbijena pivska flaša za koju se spekuliše da bi mogla da ima neke veze sa zločinom.
Hitna pomoć i policija brzo su došli na lice mesta, međutim nesrećnom čoveku nije bilo pomoći. Čovek koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo odmah je lišen slobode.
– Delovao je potpuno izgubljeno i odsutvo, samo je gledao u jednu tačku. Lice mu je bilo prljavo i krvavo. Nije ništa govorio. Zaista je bilo jezivo gledati ga – kaže za Informer izvor koji je gledao hapšenje.
Policija se i dalje nalazi na licu mesta gde utvrđuje sve okolnosti zločina.
Otac i sin zajedno izvršili samoubistvo skokom sa zgrade u Boru

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

STEFANA KOLEGA UBIO POSLE NOĆNE SMENE Stric ubijenog mladića u Zemunu očajan: "On je bio divan mladić, ima brata blizanca koji je radio s njim"

Izvor: Blic, 21.Feb.2022

Mladić Stefan M. (32) brutalno je ubijen jutros ispred fabrike u kojoj radio na Batajničkom drumu. Prema prvim informacijama, dvojica radnika jutros su se vraćala s posla, prvo su se posvađali a onda je, navodno, jedan zadao drugom smrtonosne ubode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.