Ubeđena da je trudna već 15 meseci

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubeđena da je trudna već 15 meseci

Linda Rivs (50) majka devetoro dece ubeđena je da je u drugom stanju već 15 meseci, iako se na ultrazvučnom pregledu vidi da joj je materica prazna.

Kaže da se beba rita i da oseća udarce, a doktori sa druge strane tvrde da se samo ugojila.

"Rodila sam devetoro dece, valjda znam kako izgleda kada si trudan", neumorna je Linda koja ne veruje lekarima i testovima koji pokazuju da nije u drugom stanju.

Linda je očajna što joj lekari ne veruju i što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tvrde da se ugojila i da ima psihički poremećaj. "Niko neće da me shvati ozbiljno. Kažem vam, rodila sam devetoro dece. Imam sve simptome - muka mi je, umorna sam i boli me kičma. Uverena sam da sam trudna, samo što beba raste na pogrešnom mestu", ne odustaje Linda.

Kaže da ne veruje ultrazvuku, jer tad doktori gledaju samo njenu matericu i smatra da je u pitanju vanmaterična trudnoća.

"Tražila sam da mi urade skener, nisu hteli. Lekari su mi prepisali lekove za depresiju, rekli mi da sam luda i debela, a ja to nisam! Čak sam i smršala od maja prošle godine kada je sve ovo počelo", uporna je "buduća majka".

Linda dodaje i da možda postoji mogućnost da nije trudna, ali onda ističe da postoji velika mogućnost da ima rak i ne želi da je lekari samo "otpišu" pod izgovorom da je luda.

Linda nije usamljeni slučaj. Vang Ši iz Tijapinga je navodno trudna 17 meseci, i trebalo je da se porodi u novembru prošle godine.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.