UNS: Pravna pomoć novinarima i u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Pravna pomoć novinarima i u Novom Sadu

NOVI SAD - Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da je potpisan ugovor o saradnji sa novosadskim advokatom Nenadom Krajnovićem, čime je mreža pravne pomoći za novinare proširena i na Novi Sad.

UNS ističe da će advokatska kancelarija Krajnovića biti na raspolaganju članovima udruženja s područja Novog Sada i okoline za sve sporove vezane za obavljanje novinarskog posla i njihov radno-pravni položaj u redakcijama.

Zainteresovani se advokatu mogu javiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telefonom na broj 021/66 22 571 ili doći u kancelariju u Futoškoj ulici, navedeno je u saopštenju.

UNS podseća da pravna pomoć novinarima već funkcioniše u Beogradu i Gornjem Milanovcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.