ULAZNICE ZA KONCERT MANU CHAO SKORO RASPRODATE!

Izvor: PartyClips.net, 27.Feb.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZNICE ZA KONCERT MANU CHAO SKORO RASPRODATE!

Već nekoliko dana posle objavljivanja informacije da će Manu Chao La Ventura nastupati u Novom Sadu u maloj dvorani Spensa 8. aprila, skoro sve ulaznice su rasprodate odmah po puštanju u prodaju putem interneta.

Promotivne ulaznice po najnižoj ceni od 1600 dinara prodate su za manje od sat vremena, a istog dana preostale su samo ulaznice po ceni od 2 650 dinara. Zbog izuzetno velikog interesovanja za ovaj koncert koji će se održati pred svega 3000 najvećih poštovalaca i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << malog broja ulaznica koje su preostale u prodaji  odlučeno je da se karte neće prodavati na blagajnama dvorane, već će poručivanje biti nastavljeno isključivo preko interneta na sajtu www.gigstix.com i zato molimo sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku i poruče odmah ulaznice jer je skoro izvesno da će sve biti rasprodate uskoro.
Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće legendarni novosadski roots reggae i dancehall sastav Killo Killo Banda.  Početak se najavljuje za 21.00h, a sve posetioce očekuju i nova iznenađenja.

Vidimo se 8. aprila u Novom Sadu!

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.