U udesu poginuli đaci, roditelji i nastavnici

Izvor: Radio 021, 27.Jun.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu poginuli đaci, roditelji i nastavnici

Najmanje 15 ljudi je poginulo u nesreći kada se autobus koji je prevozio đake, njihove roditelje i nastavnike prevrnuo na putu u Argentini.

Devetoro dece i vozač su među poginulima u tom udesu, a 21 osoba je povređena. Učenici, njihovi roditelji i nastavnici vraćali su se sa takmičenja u plesu.

Preživeli su za lokalne medije rekli da je autobus išao veoma brzo kada je udario u obronak brda u krivini i prevrnuo se. U autobusu je bilo oko 50 putnika. Po rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nadležnih, autobus nije imao dozvolu za vožnju od decembra prošle godine.

Predsednik Argentine Maurisio Makri proglasio je dva dana žalosti a zastave na svim javnim ustanovama biće spuštene na pola koplja.

Autor: Beta, Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.