Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020, 08:23

U subotu akcija "Planinarenje na Fruškoj gori za uživanje i opuštanje"

Akciju pešačenja "Planinarenje na Fruškoj gori za uživanje i opuštanje" održaće se u subotu, 13. juna.

Ruta će biti: Popovica - Jegerova bašta - Kraljeva stolica - Iriški venac - Stari informativni centar - Vidikovac Crni čot - Paragovo.

Polazak je u 8 časova, redovnom autobuskom linijom broj 74 za Popovicu. Povratak je autobusom iz Paragova po završetku akcije.

Staza je pogodna za početnike i planinare koji žele da se opuste. Potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.

Vodič će biti Radoslava Stupar, od koje se može dobiti više informacija na broj telefona 063/18-05-969.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.