U prodaji testovi za malu maturu

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2018, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji testovi za malu maturu

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa za pripremu đaka koji polažu malu maturu su odštampane i od danas su u prodaji.

Zbirke se mogu nabaviti u knjižarama "Prosvetnog pregleda" i drugim knjižarama širom Srbije, ili pouzećem.

Zbirke su pomoć osmacima da što bolje provere znanje pre konačnog izlaska na ispitni megdan u junu, jer im približavaju model zadataka koji će se naći na završnom ispitu.

Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zbirka sadrži po 450 zadataka - jedna petina je nova u odnosu na lane i svi su raspoređeni na osnovni, srednji i napredni nivo. Na kraju publikacija, koje je pripremio Zavod za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, nalaze se rešenja.

Zbirke su štampane i na jezicima nacionalnih manjina. Sve tri zbirke koštaju kao i lane, 670 dinara, a pojedinačno, cena Zbirke za srpski (maternji) je 300 dinara, za matematiku 190, dok će se Zbirka zadataka za kombinovani test prodavati za 180 dinara.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.