U prodaji karte za Festival igre

Izvor: Clubbing.rs, 30.Jan.2010, 05:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji karte za Festival igre

Prodaja karata za najveći festival igre u regionu, sedmi međunarodni Beogradski festival igre, na kome će od 9. do 23. aprila biti izvedeno 11 predstava baletskih i plesnih trupa, počela je 25. januara.

Karte se prodaju u Sava Centru i Bilet Servisu, Madlenianumu, Beogradskom dramskom pozorištu, Jugoslovenskom dramskom pozoristu, Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu i u Narodnom pozorištu u Somboru.

Na festivalu će učestvovati produkcije iz Italije, Velike Britanije, Kine, Francuske, Izraela, Portugala, Holandije i Švajcarske i Srbije.

,,Kao logično raskršće balkanskog regiona, Beograd je svoju konkurentnost na evropskoj festivalskoj mapi utvrdio prisustvom prestižnog plesnog projekta, Beogradski festival igre je postao dobra tradicija, koja podrazumeva dolazak istaknutih baletskih i savremenih plesnih kompanija, poznatih koreografa i aktuelnih produkcija", kazala je balerina i koreograf Aja Jung. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.