Izvor: Radio 021, 25.Jul.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu još jedan film o Simpsonovima

Kreator serije "Simpsonovi", Met Grejning najavio je da će se nakon uspešnog prvog dela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda.

Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Foks produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

"Nema sumnje da će biti drugog dela filma o Simpsonovima. Dizni će želeti nešto za svoje pare",  rekao je on.

Serija "Simpsonovi" nedavno je postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << najdugovečnija igrana serija koja se emituje u udarnom terminu, a od jeseni je ušla u 30. sezonu. Emituje se na Foks kanalu od samog početka, ali pošto će se studio 20th Century Fox uskoro spojiti sa kompanijom Dizni, to znači da će ta mreža morati da od njih, formalno, otkupljuje nove epizode.

Foks je odlučio da umiri fanove i sapštio da je već u pripremi dovoljan broj epizoda da potraje godinama.

Pored Simpsonovih, Foks priprema i film o porodici Grifin ("Porodični čovek") , koji će kao i film o Simpsonovima obogatiti igranim elementima.

Autor: Nezavisne novine

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.