Izvor: Radio 021, 06.Okt.2020, 16:06

U oktobru u SNP-u drama, opera i balet

Drama, opera, balet i festival Nomus na programu su Srpskog narodnog pozorišta u oktobru.

Prva predstava prikazana ovog meseca je "Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi",  a repertoar se nastavlja nagrađivanom predstavom "Ko je ubio Dženis Džoplin" koja će se igrati na sceni "Pera Dobrinović" u subotu, 10. oktobra u podne. Na sceni "Pera Dobrinović" igraće se i "Čas Anatomije" i "Bura".

U četvrtak, 8. oktobra na sceni "Jovan Đorđević" biće izvedena opera "Boemi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pod vođstvom dirigenta Aleksandra Kojića. Posetioci SNP-a imaće priliku da gledaju i opere "Pesme slobode", "Seviljski berberin" i "Madam Baterflaj".

U oktobru će se održati i dva gala koncerta ansambla Baleta SNP-a povodom obeležavanja 70 godina baleta SNP-a.

Tri događaja biće održana u okviru festivala Nomus, a SNP će gostovati na festivalima i događajima u Šapcu, Kragujevcu, Beočinu, Irigu, Zaječaru, Vranju i Vršcu.

Program sa detaljima pogledajte u foto galeriji.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.