U nedelju druga trka šampionata na kružnim stazama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju druga trka šampionata na kružnim stazama

NOVI SAD - Na stazi Beranovac pored Kraljeva 23. avgusta održaće se druga trka ovogodišnjeg šampionata na kružnim stazama.

Trku organizuje Auto-moto klub Karanovac, a očekuje se učešće velikog broja takmičara, što nije bio slučaj na prvoj trci održanoj na stazi Zalužani u Banja Luci.

Od Novosađana u najslabijoj klasi pojaviće se drugi sa prve trke, Đorđe Dizdar, zatim ovogodišnji šampion sa brdskih trka Saša Janković, Damir Ilić i debitant Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pribil, dok će klasu 2, popularne Hibride, voziti majstori volana Darko Simović i Dejan Vidarić. Sa prve trke dvojica naših sugrađana vratila su se sa peharima, nadamo se da ni ovoga puta uspeh neće izostati.

Posle ove trke, za nedelju dana, 30. avgusta, je nastavak sezone, koja bi trebalo da se završi 27. septembra finalnom trku na Batajničkom aerodromu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.