Izvor: Radio 021, 27.Jul.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U hrvatskoj Telašćici prodaju magareći izmet kao suvenir

Turisti koji posete Telašćicu na Dugom otoku kući mogu da odnesu - magareći izmet.

To je, kako kaže vlasnik OPG-a Sebastijan Jagić, srećni izmet koji se prodaje kao nesvakidašnji suvenir. Suvenir su nazvali Lucky Donkey Shit. Nije objasnio po čemu se baš ovaj izmet razliku od ostale magareće kake, ali je rekao da oko "srećnog izmeta" ima mnogo posla.

"Naš magarac, kad se, da prostite, pokenja, napravi celu gomilu, ali samo jedan izmet je po svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sastavu drugačiji i mi ga u toj gomili moramo naći. Srećom, relativno lako se prepozna jer je prepuno trave i sasvim je drugačije po svome sastavu. Kad ga izdvojimo, stavimo ga u kutiju i prodajemo", objašnjava Sebastijan i tvrdi kako ovaj suvenir nema neprijatan miris.

I načelnik Opštine Sali Zoran Morović pozdravlja inicijativu prodaje izmeta dugootočkog magarca.

"Poznato mi je da se prodaje u Telašćici, ideja je potekla iz te porodice i ne vidim tu ništa loše. U poplavi svakakvih suvenira, ovaj je barem originalan, a da ne valja, ne bi ga toliko ljudi kupovalo", rekao je uz smeh načelnik Morović.

Fotografije pogledajte OVDE.

Autor: Zadarski.hr, Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Turistima na Jadranu prodaju magareći izmet

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2019

U Telašćici na Dugom otoku u Hrvatskoj turistima kao suvenir prodaju - magareći izmet.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.