Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 12:57

U bolnici nestalo kiseonika, preminula 22 pacijenta

Najmanje 22 pacijenta preminula su danas u javnoj bolnici u indijskoj saveznoj državi Maharaštra kada je došlo do nestašice medicinskog kiseonika prouzrokovane curenjem iz rezervoara, rekao je vladin zvaničnik.

"Rezervoar za kiseonik je ispuštao tokom punjenja, što je prouzrokovalo smrt 22 pacijenta u kovid bolnici", rekao je za Rojters zvaničnik u okrugu Našik u Maharaštri, Surađ Mandari.

Indija već nekoliko dana ruši crne rekorde u broju novozaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << virusom kovid19, a ukupan broj registrovanih slučajeva premašio je 15 miliona.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.