U Podgorici eksplodirao automobil, muskarac lakše povređen

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Podgorici eksplodirao automobil, muskarac lakše povređen

U Podgorici je danas oko 17.50 sati došlo do požara na vozilu, usled čega je najverovatnije došlo i do eksplozije, u kojoj je jedna osoba lakše povređena, saopštila je crnogorska policija.

U ulici Vasa Raičkovića u Podgorici vozilo "Opel Astra", podgoričkih registarskih oznaka, bilo je u plamenu, a na mestu vozača zatečen je M.M. koji je izašao iz vozila po dolasku policijskih službenika.

Na vozilu je zbog vatre najverovatnije nastala i eksplozija, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je oštetila automobil.

M.M transportovan je u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gde su mu konstatovane lakše telesne povrede u vidu blažih opekotina kože, navela je crnogorska policija.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.