Izvor: Radio 021, 03.Avg.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu palo skoro 50 mm kiše

Prema merenjima jutros u 8 časova, za poslednja 24 sata, u pojedinim delovima Vojvodine palo je oko 50 mm kiše.

Sa druge strane, u nekim područjima, recimo na severu Banata, pala je simbolična količina kiše, objavio je portal Vojvodina meteo.

Kiša u pojedinim delovima i dalje pada, dok je na krajnjem severu i severozapadu pokrajine došlo do delimičnog razvedravanja, pa tamo ima i kraćih sunčanih perioda.

Prema zvaničnim merenjima na glavnim meteorološkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanicama RHMZ, na području Vojvodine palo je od 3,3 mm kiše u Kikindi do 48,7 mm koliko je izmereno u Novom Sadu.

Prema podacima u 10 časova, u Temerinu je palo 44,8 mm, Rumenki 43,6, Deronjama 36, a u Baču 35 mm kiše.

Do kraja dana zadržaće se promenljivo oblačno vreme, posle podne i sa kraćim sunčanim intervalima. Biće uslova za kratkotrajnu kišu ili pljusak, dok će veče biti suvo uz delimično razvedravanje i prohladno.

Autor: vojvodinameteo.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.