U Novom Sadu 27.000 korisnika Centra za socijalni rad

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu 27.000 korisnika Centra za socijalni rad

Direktor Centra za socijalni rad, Nenad Drašković, izjavio da je prošle godine bilo 27 hiljada korisnika ove ustanove.

On je precizirao da je od toga 12 hiljada primalo novčanu pomoć i da za prosečnu porodicu to iznosi 10-12 hiljada dinara.

"Naš cilj je da u ovim teškim vremenima kad sve više ljudi ostaje bez posla održimo nivo socijalne zaštite. Ponosni smo što izlazimo u susret svima, koliko smo u mogućnosti. Novčana pomoć koju dajemo nije velika, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svaka podrška je dobro došla tim ljudima i važno je da grad brine o njima", izjavio je Drašković.

Tokom posete Centru za socijalni rad, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu Nikola Ćirović je obećao podršku grada ovoj ustanovi.

On je naveo i da je vizija Grada da uspostavi dobre veze sa pobratimskim gradovima Novog Sada, koji su izrazili želju da pomognu u realizaciji ciljeva.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.