U Nišu lomljena česnica od 50 kg, a zlatnika nigde

Izvor: Radio 021, 06.Jan.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu lomljena česnica od 50 kg, a zlatnika nigde

Česnica od 50 kilograma večeras je polomljena ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Nišu, ali nisu nađena tri zlatnika koja su u njoj bila.

Zvaničnici opštine Medijana koja je peti put organizovala lomljenje česnice, uporno su pozivali građane da se jave ukoliko su našli zlatnik, međutim niko se nije javio.

Pretpostavlja se da će zlatnike naći kada stignu kući, jer je zbog snega i hladnoće većina građana otišla odmah po lomljenju česnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Osvećenju i nalaganju badnjaka i lomljenju česnice, uprkos snegu i temperaturi od minus deset stepeni prisustvovalo je više stotina Nišlija.

Građanima su uz česnicu, deljeni badnjaci i ikonice.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.