Izvor: Radio 021, 09.Apr.2020, 09:49

U Kliničkom centru Vojvodine 126 pacijenata obolelih od virusa korona, na Novosadskom sajmu 62

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 126 pacijenata obolelih od virusa korona, od kojih je osmoro u izuzetno teškom stanju i nalaze se na respiratorima.

To znači da je za jedan dan primljeno 11 novih pacijenata na lečenje u KCV, dok je u istom periodu jdan pacijent stavljen na respirator.

Istovremeno, u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu leče se 62 pacijenta sa lakšom kliničkom slikom, što je 14 osoba više u odnosu na juče.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jučerašnjeg dana iz KCV je na dalje kućno lečenje otpušteno još osam pacijenata. Uključujući njih, od početka pandemije, iz KCV je na kućno lečenje koje podrazumeva dalje sprovođenje mera izolacije i lekarski nadzor od strane infektologa, otpušteno ukupno 16 pacijenata.

Do sada je preminulo osam pacijenata lečenih od virusa korona u KCV-u.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U KCV se od korone leči 126 pacijenata, osmoro u veoma teškom stanju, na Novosadskom sajmu 62 obolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020

U Kliničkom centru Vojvodine (KCV), trenutno se leči 126 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa kovid 19...Od toga, osam pacijenata se nalazi u izuzetno teškom stanju i njihovo lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije...Istovremeno, u privremenoj bolnici na "Novosadskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.