U Južnobačkom okrugu za nedelju 136 saobraćajnih nesreća

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 23.Nov.2010, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Južnobačkom okrugu za nedelju 136 saobraćajnih nesreća

NOVI SAD - Na području Južnobačkog okruga protekle nedelje bilo je 136 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula a njih 54 su teže ili lakše povređene, dok je materijalna šteta u tim udesima procenjena na više od osam miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Najviše saobraćajnih nesreća prouzrokovano je velikom brzinom, neustupanjem prvenstva prolaza, nepažnjom vozača i upravljanjem vozilom pod dejstvom alkohola.

Zbog ugrožavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bezbednosti javnog saobraćaja policija je podnela 30 krivičnih i oko 360 prekršajnih prijava a nesavesnim vozačima izdato je skoro 1.200 obaveštenja o učinjenim prekršajima.

Kako je navedeno u saopštenju, iz saobraćaja su proteklih sedam dana isključena 84 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola kao i 41 vozilo zbog težih tehničkih neispravnosti.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.