Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 21:21

U Italiji više od 500 novih slučajeva korone

Novih 523 slučajeva koronavirusa zabeleženo je u Italiji u poslednja 24 sata, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo zdravlja.

Kako se navodi, to je blagi porast u odnosu na prethodni dan kada je potvrđeno četrdesetak slučajeva manje, prenosi Ansa.

Preminulo je šest osoba što je za šest manje nego prethodnog dana, a ukupno je preminulo 35.225 osoba od početka epidemije. Najviše novih slučajeva zabeleženo je u regionu Veneto i Lombardiji, dok u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Valje Daosta nije zabeležen niedan slučaj.

Do sada je u Italiji od kovida 19 preminulo 252.235 osoba.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.