Izvor: Radio 021, 26.Maj.2020, 21:21

U Italiji i dalje pad broja zaraženih i umrlih od virusa korona

Pandemija korona virusa je na silaznoj putanji u Italiji, uprkos popuštanju zabrana u poslednja 24 sata umrlo je 78 obolelih, što je jedan od najmanjih brojeva umrlih od početka epidemije.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, za 24 sata je otkriveno još 397 zaraženih, od čega više od polovine u dva severna regiona - u Lombardiji 159, a u susednom Pijemontu 86.

Sledi Ligurija, takođe na severu, gde se svakodnevno registruje po više od 50 zaraženih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Tokom epidemije u Italiji je ukupno registrovano 230.555 zaraženih ljudi, a 32.995 je umrlo.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Italiji i dalje opada broj zaraženih i umrlih

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2020

Pandemija koronavirusa je na silaznoj putanji u Italiji, uprkos popuštanju zabrana: u poslednja 24 sata umrlo je 78 obolelih, što je jedan od najmanjih brojeva umrlih od početka epidemije...Po podacima Ministarstva zdravlja, za 24 sata je otkriveno još 397 zaraženih, od čega više od polovine u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.