U BiH ulaze u minska polja da uhvate pokemone

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH ulaze u minska polja da uhvate pokemone

Nevladina organizacija "Posavina bez mina" upozorila je na svom zvaničnom Facebook profilu igrače da ne ulaze u minska polja u potrazi za pokemonima.

"Danas smo dobili informaciju da ima slučajeva gde korisnici aplikacije Pokemon Go u BiH zalaze u minski rizične površine kako bi našli pokemona. Mole se svi građani da to ne čine i da poštuju postavljene znakove minske opasnosti te da ne zalaze u područja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja su im nepoznata", navodi se u upozorenju.

Pokemon GO je planetarno popularna igrica koja je izazvala i različite kontroverze. Pojedini muzeji u SAD-u su zatražili da budu uklonjeni s mapa, a kriminalci su igricu koristili da bi namamili igrače u područja gde su ih pljačkali.

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.