HIT: I Borani masovno love Pokemone po gradu

Izvor: Bor030.net, 19.Jul.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: I Borani masovno love Pokemone po gradu

Groznica masovnog hvatanja Pokemona preko aplikacije “Pokémon Go” nije mimoišla ni građane Bora.

U blizini Pokemon arene, nedaleko od gradske crkve, zatekli smo dva Pokemon lovca kako pokušavaju da ulove Zubata i Čarmandera. Iako nismo želeli da ih prekidamo dok ne zarobe ova stvorenja, ipak smo uspeli da od njih dobijemo informaciju šta je to toliko interesantno u ovoj igri.

“Čuo sam za aplikaciju preko prijatelja, koji je već uveliko igrao, pa sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je i ja instalirao. U početku sam u lovu gubio dosta Pokemon lopti, dok nisam otkrio najbolju taktiku kako ih uhvatiti sa minimalnim gubitkom. Već posle ulovljenog prvog Pokemona, Bulbasaura, zarazio sam se ovom igrom i počeo sumanuto da šetam Borom u potrazi za ostalim čudovištima”, rekao je za naš sajt Žarko, jedan od ljubitelja ove aplikacije.

I u našem gradu, kao i u svakom drugom, jasno su na mapi igrice obeležene Pokemon arene, “Pokestops”, ali i svi drugi sadržaji koji potkrepljuju ovu zanimaciju.

Iako aplikacija “Pokémon Go” nije dostupna na Android marketu za područje naše zemlje, ona se može skinuti preko sajta APK Mirror, gde se nalazi apk instalacioni fajl.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.