U Bečeju zaplenjeno 103 kilograma marihuane!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bečeju zaplenjeno 103 kilograma marihuane!

BEČEJ - Novosadska policija saopštila je danas da je uhapsila B. D. (32) iz Bačke Palanke zbog sumnje da je prodavao heroin, a u Bečeju je zaplenila 103 kilograma marihuane.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni uhapšen juče u Novom Sadu prilikom prodaje heroina Novosađaninu S. P. (25). Policija je pretresom B. D. pronašla još 37 paketića droge, ukupne težine 18,5 grama.

Novosadska policija je juče u Bečeju u dvorištu kuće T. Z. (34) pronašla 12 zasađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biljaka marihuane.

Na tavanu kuće osumnjičenog nađeno je i više delimično sasušenih biljaka marihuane, kao i hemijska sredstva za prehranjivanje biljaka i kuhinjsku vagu sa tragovima konoplje.

Merenjem je utvrđeno da je ukupna masa pronađenih i oduzetih stabljika marihuane 103 kilograma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zemun: Uhapšeno 11 osoba

Izvor: B92, 03.Okt.2008

Beograd, Novi Sad -- Beogradska policija uhapsila je 11 osoba osumnjičenih za prodaju droge na teritoriji opštine Zemun... Kako je saopštio MUP, oni su osumnjičeni i za krivično delo "teško ubistvo u pokušaju" i učestvovanje u obračunima sa članovima konkurentske grupe. Policija navodi da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.