Tužilaštvo: Nema rupa od metaka na kolima Stefana Cvetkovića

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo: Nema rupa od metaka na kolima Stefana Cvetkovića

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je danas da na automobilu novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovića pregledom nisu uočena oštećenja niti rupe od metaka, za koje on tvrdi da su nastale kada su nepoznate osobe u sredu uveče pokušale da ga ubiju pucajući iz automatskog oružja.

U saopštenju izdatom nakon saslušanja Cvetkovića, tužilaštvo je navelo da je po njegovoj prijavi da su na njega pucali iz vozila u pokretu zatražilo da dodje u svojstvu gradjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da izjavu o tvrdnjama koje je izneo u medijima.

"Cvetković je, izmedju ostalog, tužiocu izjavio da je 'spreman da da dodatna pojašnjenja, ali da mu je potrebno tri do četiri dana kako bi informacije dostavio tužiocu'", navodi tužilaštvo. Dodaju da je Cvetković odbio poligrafsko testiranje, nakon čega je otišao kući.

Cvetković je prethodno izjavio da je na njega u sredu uveče nepoznata osoba pucala iz automatskog oružja i da je njegov suvozač uzvratio paljbu iz pištolja. On je tvrdio da su na njegovim kolima nastala oštećenja i da su vidljive rupe od metaka.

Cvetković je, podsećamo, ranije prijavio da je bio otet nekoliko dana, dok je u medjuvremenu doživeo i jedan fizički napad u kafiću.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.