Turnir u malom fudbalu na Bulevaru vojvode Stepe

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u malom fudbalu na Bulevaru vojvode Stepe

Udruženje "Novo kulturno naselje" organizovaće turnir u fudbalu na zatvorenom delu Bulevara vojvode Stepe u subotu, 10. juna, od 17 časova.

Kako navode, zbog radova na pruzi, deo Bulevara zatvoren je već nekoliko nedelja pa su odlučili da sugrađanima omoguće da tu igraju mali fudbal i tenis glavom, kao vid najave humanitarnog turnira koji organizuju 17. juna.

- Kao što stariji znaju, nekada se baš ovde na mestu Bulevara vojvode Stepe igrao fudbal, kada se Novo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naselje tek gradilo. Sada ćemo evocirati te uspomene - kažu u udruženju "Novo kulturno naselje".

Zainteresovani se na turnir "Fudbal na putu" mogu prijaviti preko fejsbuk stranice. Igra se 3x3 i učešće je besplatno.

Podsetimo da bi, prema najavama iz Uprave za saobraćaj, Bulevar vojvode Stepe, zbog radova na pružnom prelazu, trebalo da bude zatvoren do 13. juna.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.