Turnir devetke u Novom Sadu

Izvor: B92, 30.Okt.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir "devetke" u Novom Sadu

U Novom Sadu početkom novembra biće organizovan turnir u bilijaru.

Bilijar klub "Billiard Top Team" iz Novog Sada organizovaće prvi Memorijalni turnir "Milan Štikavac - Štile" u pomen na jednog od osnivača sportskog bilijara u Srbiji. Turnir otvorenog tipa će biti održan 1. i 2. novembra u prostorijama kluba u Novom Sadu, rodnom gradu Milana Štikavca, a na takmičarskom programu je popularna "devetka".

Osim domaćih, očekuje se i učešće igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Rumunije, dolazak su najavili i pojedini igrači iz ostalih zemalja u našem okruženju, a Bilijar savez Srbije poziva sve zainteresovane da svojim učešćem i umećem doprinesu ovom sportskom spektaklu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.