Izvor: Radio 021, 17.Jun.2020, 14:54

Turističke agencije Srbije: Ne putujte na letovanje dok države zvanično ne otvore granice

Predstavnici Udruženja turističkih agencija Srbije (UTAS) apelovali su danas na građane da na odmor krenu tek kada država u koju žele da putuju zvanično objavi da je ulazak nesmetano omogućen svim putnicima, bez obzira na državljanstvo i pripadnost odredjenoj ekonomskoj ili političkoj zajednici.

Komentarišući zastoj putovanja turista iz Srbije koji su početkom ove nedelje krenuli preko Bugarske za Grčku, Udruženje je ocenilo da je taj događaj izazvao dodatnu štetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na početku turističke sezone koja je ionako ugrožena pandemijom virusa korona.

"Smatramo da nam ovakvi incidenti nisu potrebni i molimo zvaničnike da promišljeno i na vreme donose odluke i da o njima pravovremeno obaveštavaju javnost", poručilo je UTAS.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.