Tuča u Osam tamburaša: jedan ubijen - troje uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u "Osam tamburaša": jedan ubijen - troje uhapšenih

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Marka M. (20) iz Novog Sada zbog sumnje da je u utorak, 21. oktobra oko ponoći, u kafani "Osam tamburaša" na Petrovaradinskoj tvrđavi ubio Aleksandra D. (39) iz Valjeva.

Policijska uprava u Novom Sadu je saopštila da je osumnjičeni Marko M. posle verbalnog sukoba udario i oborio Aleksandra D, kojem je od udarca glavom u pod slomljena čeona kost i koji je od posljedica povrede preminuo u četvrtak, 23. oktobra, u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << centru Vojvodine.

Protiv Marka M. podnesena je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva.

Osim Marka M. policija je privela i Vladimira Z. (27) i Jelenu Đ. (23), protiv kojih je podnesena krivična prijava zbog osnovane sumnje da su osumnjičenom za ubistvo pružili pomoć posle izvršenog krivičnog dela.

Krivična prijava protiv Vladimira Z. podnesena je i zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.