Izvor: Radio 021, 24.Maj.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trostruko ubistvo na Telepu, ubijeni majka, otac i ćerka

U Novom Sadu se jutros dogodilo trostruko ubistvo.

Policija je saopštila da su, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena tri beživotna tela, jednog muškarca i dve žene B.P. (57), N.P. (57) i M.J. (32). Navode da su svo troje pronađeni sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu.

Kako se saznaje, reč je o bračnom paru i njihovoj ćerki.

Ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b.

Policija, u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca, navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, postoje indicije da je ubistvo počinio zet, koji je imao izrečenu meru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je pre izvesnog vremena podneta i krivična prijava za nasilje u porodici.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Trostruko ubistvo na Telepu, policija na svim izlazima iz grada

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2019

Veliki broj policajaca na izlazima iz Novog Sada od jutros zaustavlja i proverava vozila u potrazi za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje se dogodilo na Telepu...Policija je saopštila da su, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena tri beživotna tela, jednog muškarca i dve žene, B.P. (57),...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.