Troje povređeno u udesima u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2018, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povređeno u udesima u Novom Sadu

Dve osobe su lakše, a jedna teže povređena u udesima koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada i u okolini.

Prema rečima dr Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, jedan muškarac (39) je lakše, a drugi (48) je teže povređen u nezgodi koja se oko podneva dogodila na autoputu, između Kovilja i Novog Sada. Pod sumnjom na teže povrede glave i grudnog koša, drugi muškarac je prevezen u Urgentni centar, a lekarske ekipe su prebacile na dalje preglede i lakše povređenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << muškarca.

Mladić (21) lakše je povređen u udesu koji se oko 16 časova dogodio na uglu Hadži Ruvimove i Stevana Mokranjca. Lekarska ekipa zbrinula ga je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

Inače, prvo veče Egzit festivala prošlo je mirno kada je reč o lekarskim intervencijama. Hitna pomoć obavila je 40 pregleda, uglavnom zbog glavobolja i lakših povreda, a petoro posetilaca festivala prevezeno je na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.